Login

Crear un compte

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Nom d'usuari*
Paraula clau*
Confirma clau*
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
País*
* Quan crees un compte acceptes les nostres Condicions i Avís legal.

Ja ets membre de viatges salvatges?

Login

Login

Crear un compte

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Nom d'usuari*
Paraula clau*
Confirma clau*
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
País*
* Quan crees un compte acceptes les nostres Condicions i Avís legal.

Ja ets membre de viatges salvatges?

Login

Avís legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades reflectides en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de la Cooperativa GISFERA SCCL, CIF: F55300222. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar el servei sol·licitat.

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.viatgessalvatges.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a GISFERA SCCL, de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a GISFERA SCCL o a tercers.

GISFERA SCCL no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de GISFERA SCCL

Amb els límits establerts a la llei, GISFERA SCCL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet . Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de GISFERA SCCL estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a la susdita, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de GISFERA SCCL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de GISFERA SCCL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de GISFERA SCCL

Així mateix, per accedir als serveis que GISFERA SCCL ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de GISFERA SCCL , per tal de prestar-li i oferir els nostres serveis. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en C / Firal 86, Sarrià de Ter (CP:17840) , o bé, enviar un correu electrònic a hola@viatgessalvatges.com

Tanmateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè GISFERA SCCL pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a GISFERA SCCL , a l’adreça anteriorment indicada o al correu electrònic hola@viatgessalvatges.com  manifestant la seva voluntat.

En el cas que els usuaris dels serveis de GISFERA SCCL remetin fotografies dels viatges contractats, suposa la prestació del seu consentiment exprés per a la publicació i reproducció de la seva imatge en qualsevol tipus de publicitat , promoció i/o publicació en qualsevol mitjà, bé amb fins comercials o informatius, sense reemborsament de cap tipus.

En el cas que les fotografies incloguin imatges de tercers, l’usuari haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.

Propietat intel·lectual

Els continguts subministrats per GISFERA SCCL estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de GISFERA SCCL o de les persones físiques o jurídiques que s’informi. Mitjançant l’adquisició d’un producte o servei, GISFERA SCCL no confereix a l’adquirent cap dret d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant GISFERA SCCL tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s’estén, a més del contingut inclòs a GISFERA SCCL, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

GISFERA SCCL ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s’han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcta, GISFERA SCCL no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no s’ha de confiar en ella com si ho fos. GISFERA SCCL declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d’aquesta web.

GISFERA SCCL es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d’ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l’usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

En cap cas GISFERA SCCL , les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o apoderats, empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen, directament o indirectament, de l’ús i / o difusió de la web o de la Informació adquirida o accedida per oa través d’aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l’ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint a tots els efectes legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

GISFERA SCCL no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços (“links”) o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d’un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat ia risc totalment exclusiu de l’usuari. GISFERA SCCL no recomana ni garanteix cap de la / es Informació / ons obtinguda / es per oa través d’un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la Informació obtinguda a través d’ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de GISFERA SCCL com a l’accedir a la informació d’altres webs des de la mateixa.

En algunes ocasions, aquesta web utilitza “galetes”, és a dir, petits fitxers de dades que es generen en l’ordinador de l’usuari i que permeten obtenir la següent Informació: 1) Data i hora de l’última vegada que l’usuari va visitar la web; 2) Disseny i continguts que l’usuari va escollir en la seva primera visita a la web; 3) Elements de seguretat que intervenen en el control d’accés a les àrees restringides i 4) Altres circumstàncies anàlogues. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa navegador. No obstant això, GISFERA SCCL no es responsabilitza que la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

Propierdad industrial i intel·lectual

Aquesta web és propietat de GISFERA SCCL Els drets de Propietat Intel·lectual i drets d’explotació i reproducció d’aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles (“hiperlinks”) que s’estableixin des d’ella a altres pàgines web de qualsevol societat filial i / o dominada de GISFERA SCCL , on propietat exclusiva d’aquesta, tret que expressament s’especifiqui una altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i / o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per GISFERA SCCL, per les seves societats filials i / o dominades o per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d’aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l’Ordenament Jurídic espanyol i / o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de GISFERA SCCL l’ús que l’usuari pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d’aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de GISFERA SCCL

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L’usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.