Login

Crear un compte

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Nom d'usuari*
Paraula clau*
Confirma clau*
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
País*
* Quan crees un compte acceptes les nostres Condicions i Avís legal.

Ja ets membre de viatges salvatges?

Login

Login

Crear un compte

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Nom d'usuari*
Paraula clau*
Confirma clau*
Nom*
Cognoms*
Email*
Telèfon*
País*
* Quan crees un compte acceptes les nostres Condicions i Avís legal.

Ja ets membre de viatges salvatges?

Login

Qui som

Viatges Salvatges és una iniciativa de la cooperativa Gisfera

L'equip

Marcel Gutinell

Guia de natura expert en fauna salvatge i educador ambiental

És ecoactiu, cooperativista i demostrador empíric de que un altre manera de viure és possible. I des de que n’és conscient, la natura ha estat l’eix de la seva vida. Li agrada agafar els binocles i perdre’s-hi, entendre-la, viure-la, gaudir-hi i compartir-la.
S’il·lusiona creant projectes que apropin la natura a la societat, i l’obsessiona que no ens oblidem de ningú, que tots tinguem les mateixes oportunitats. Que tots puguem gaudir a l’ observar un peix lluna, o escoltar un rossinyol o olorar un ametller florit . I és per això que a Viatges Salvatges s’encarrega de crear activitats i dels seus continguts, d’acompanyar i, sobretot, d’explicar allò que l’apassiona.

Xevi Soler

Guia de natura expert en fauna salvatge i educador ambiental

Naturalista des de ben jove i apasionat pel món rural, és geògraf i tècnic superior en gestió forestal i medi natural. Li apassiona naturalitzar els espais i fer actuacions de restauració d’espais degradats del territori. Bon coneixedor del medi natural i bon comunicador, fa divulgació ambiental a través de l’educació ambiental i gaudeix fent guiatges en els espais naturals. Desenvolupa projectes que afavoreixin la conservació de la biodiversitat i el seu estudi. Li agrada perdre’s per espais feréstecs i li fascina la fotografia de natura.

Estel Turbau

Comunicació, logística i

Aventurera i amant de les muntanyes, els viatges i la natura. Als 16 anys va començar a fer alpinisme amb un grup d’amics, des d’aleshores ha pujat centenars de cims a la Garrotxa, el Pirineu, els Alps, els Andes i fins i tot a l’Himalaia.

Li apassiona l’esquí de muntanya i recórrer cims i crestes. Té mà pel dibuix científic i els mapes, però s’orienta fatal! 😉

A Viatges Salvatges aporta les seves habilitats amb la tecnologia i el disseny gràfic i s’encarrega de la logística i la comunicació.

Compromisos

Des de Viatges Salvatges volem promoure una economia social i en xarxa que beneficii als territoris que visitem. Per això generem experiències col·aborant amb petites empreses i guies locals, garantint sempre unes condicions justes, ja que entenem que aquests son els autèntics especialistes que ens poden fer viure moments realment salvatges.

Turisme Sostenible

A Viatges Salvatges fomentem un turisme sostenible, intentant reduir al màxim l’impacte sobre el medi natural i donant suport a projectes que defensin la protecció de la natura.

Experiències úniques

Viatjar no té edat ni condició. No busquem luxes, sino comoditats. Volem poder oferir viatges sense pressa i gaudint del lloc i la natura que ens acull. Volem que els millors records siguin els que es viuen, els que no es poden capturar en una fotografia.

Economia social

Viatges salvatges neix de l’economia social. En motiu dels nostres valors intentem que els preus finals siguin honestos. Volem que tothom pugui gaudir de la natura sense excepcions. 

Viatges Salvatges

És una iniciativa de turisme responsable i d’economia social amb la finalitat d’oferir experiències a la natura a persones interessades en descobrir el territori i la seva fauna salvatge i també a famílies amb criatures que tenen inquietud per aprendre a observar i conèixer la natura, la fauna i la flora del nostre entorn.

Ecoturisme100%
Natura100%
Observació de fauna90%
Activitats familiars65%

Una iniciativa de la cooperativa Gisfera

Bones pràctiques

Intentem que el nostre impacte a la natura, durant les nostres activitats, sigui imperceptible. 

  • Si porteu esmorzar, dinar o qualsevol cosa per menjar o beure recordeu generar el mínim de residus possibles. Les carmanyoles i les cantimplores no son coses del passat.
  • Minimitzem la contaminació per mobilitat. Si ens ho demaneu, us podem posar en contacte amb altres persones que vinguin a la visita per tal de compartir transport. Així contribuirem a emetre el mínim de CO2.
  • Si us quedeu a la zona on heu fet l’experiència recordeu buscar productes locals i ecològics, igualment busqueu restauradors o allotjaments familiars. Beneficiareu l’economia local.